RSS

JÉRÉMIE HEITZ si atat!

09 Jan

JÉRÉMIE HEITZ

Ce mult se straduiesc unii ca prin orice fel de siretlicuri sa devina cunoscuti, sa isi creeze un brand fara sa conteze prin ce metode. Termeni noi precum “Hipnoza in negociere” ne fac sa ne indoim din ce in ce mai mult de oamenii din jur.  Incearca sa construiasca “imaginea perfecta” spun ei, fara sa depuna insa efort pentru a deveni mai buni, ci doar pentru a convinge mai usor.

Exista in acelasi timp si oameni care muncesc cu placere, care sunt pasionati de ceea ce fac si care devin cunoscuti pentru simplul fapt ca cei care i-au cunoscut direct sau indirect, nu si-i mai pot scoate din minte.  Pe JÉRÉMIE HEITZ  nu ti-l mai poti scoate din minte. Dupa ce am urmarit filmarile incredibile de la schi, am cautat mai  multe informatii despre el pentru ca am fost uimita, pentru ca am ramas muta, uluita, tintuita in scaunul cald din care priveam ce poate sa faca acest tanar. Priveam absolut fascinata la un om  special care iubeste sa traiasca la cote maxime atat la propriu cat si la figurat.

JÉRÉMIE HEITZ  este un tanar din Elvetia, in varsta de 27 de ani, care s-a trezit urcat pe schiuri pentru prima data la varsta de doi ani. De atunci se pare ca nu s-a mai dat jos. Performantele sale sunt absolut incredibile. Sponsorizata de Mammut, RedBull si Scott, incursiunea prin experientele la schi ale lui JÉRÉMIE pare un episod science-fiction-REAL daca pot sa ma exprim astfel.

Daca imaginatia te ajuta sa te urci pe schiuri alaturi de el, vei constata cu uimire ca nu poti fi ajuns de avalansa, ca viteza inseamna mult mai mult decat ai fi putut crede, ca zborul fara aripi nu este imposibil, ca frumusetea nu are limite si ca o zi din viata poate fi traita atat de intens. Cand libertatea si frumusetea din sufletul lui JÉRÉMIE sfideaza inaltimile, simti ca si numai in calitate de privitor, traiesti alaturi de el o stare de beatitudine pe care va invit sa o simtiti si voi urmarind acest film.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 9, 2017 in Efectul de Brand

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: