RSS

Parada absolventilor a scos Primaria din Firea

25 May

Parada absolventilor nu a primit in 2017 aprobarea Primariei Capitalei. Primaria se lupta din toate puterile sa degajeze circulatia prin Bucuresti si acum, cand parada absolventilor a fost oprita, problema este aproape rezolvata. Sau nu?

Parada de sfarsit de an, atat de mult iubita de elevi si profesori dar si de cei care se opresc din drum si privesc cu drag o noua generatie de absolventi, nu mai are loc decat in cazul in care se indeplineste conditia ca evenimentul sa se desfasoare sambata, pe trotuar si acest lucru sa se intample fara sa afecteze nici traficul rutier si nici pe cel pietonal.

Oare cum poti sa organizezi o parada pe trotuar fara sa incomodezi traficul pietonal?? Simplu. Eu cand gasesc o problema gasesc intotdeauna si o solutie pe care o pun la dispozitie si primariei. Asadar:

  1. Primaria va achizitiona drone din fonduri europene ( va scrie cineva repede un proiectel si gata). Pentru fiecare elev cate o drona.
  2. Dirigintele clasei va fi responsabil de o telecomanda unica/clasa care va genera virtual traseul astfel incat elevii nu se vor putea abate de la drum. Aceasta telecomanda va stabili parametrii de inaltime astfel incat elevii sa nu atinga cu picioarele masinile aflate in trafic si sa nu se ridice prea sus astfel incat sa devieze traficul aerian. Primaria nu a pus inca aceasta conditie legata de traficul aerian dar am zis sa fim prevazatori.
  3. Achizitorul este responsabil cu procurarea unor baterii de calitate astfel incat sa nu pice elevii pe unde nu te astepti.
  4. Rochitele elegante ale elevelor vor fi cusute intre picioare astfel incat soferii sa beneficieze de siguranta in trafic.
  5. Se va interzice purtarea pantofilor cu toc pentru ca acestia pot produce accidente in caz de aterizare fortata.
  6. Inainte de aceasta parada “semi-aeriana” se va elibera in zona o familie de ulii (parinti si copii) care sa alunge porumbeii. Zic familie…ca pe urma poate raman si ei sa vada parada. Ar putea fi prima sau ultima, depinde cine iese la alegeri. La ce sunt ulii utili? Pai stiti ca porumbeii se misca mai greu…Pana se prind ca se apropie un elev se pot trezi la pamant.

Daca mai puteti completa cu idei, sunt sigura ca Primaria si mai ales Doamna Firea se vor bucura.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 25, 2017 in Articole diverse

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: