RSS

Cateva cuvinte despre mine…

Dupa ce am lucrat 10 ani in proiectare, un an in animatie (desene animate ca sa nu existe dubii) si doi ani in cosmetica, dupa ce am devenit sotie si mama unui baietel care abia implinise 3 ani, am plecat in Canada.

Am plecat in Canada fara sa cunoastem pe cineva, fara sa avem un loc de munca asigurat si toate acestea cu un copil de 3 ani. A fost greu, mai ales ca pe vremea aceea nu exista internet pe la noi ca sa te poti documenta asa cum o facem astazi. Timpul s-a scurs si trecusera aproape 7 ani de cand intrasem in Canada. Am ramas atat de mult pentru ca ne-a placut. Ne-am acomodat si ne-am simtit mai bine ca oriunde. In tot acest timp fara sa imi dau seama nici un pic, viata mea, valorile, modul in care gandeam s-au modificat substantial astfel incat la revenirea in tara nu imi mai gaseam locul. Dupa cei 7 ani am decis sa ne intoarcem. Au trecut 10 ani de cand am revenit in Romania si inca ma aflu in cautarea locului pierdut. In speranta ca il voi gasi mai usor am creat acest blog cu intentia de a creiona povestiri prin prisma persoanei care am devenit. As fi bucuroasa ca povestile mele sa aduca o stare de bine fiindca in majoritatea lor, vor avea un iz umoristic, vor fi relaxante, vor fi povesti despre marketing, despre brandul individual sau al companiilor pe care am avut ocazia sa le descopar.

De ce m-am intors din Canada??? O intrebare care uneori nici mie nu-mi da pace.

Pentru a trece cu mai mult optimism peste aceasta intrebare, as putea spune ca m-am intors sa vad cum este cand nu ai totul. Optimismul reiese din faptul ca oricand pot sa ma intorc in Canada, doar ca o parte ceva mai mare din sufletul meu este aici. Aici …unde intotdeauna pentru mine a insemnat “acasa”. Si acum, pentru ca tot venisem in tara, trebuia sa fac ceva. Am lucrat in marketing si cum pe toate in viata le-am facut in alt timp decat la timpul lor, am absolvit facultatea de marketing si un masterat in acelasi domeniu, ambele in Universitatea Romano-Americana dar nu la varsta la care tot omul este student…ci mai tarziu. M-am simtit minunat in facultate. Daca as fi nemuritoare as sta multa vreme la facultate (facultate, master, doctorat si apoi de la capat altceva).

Dorinta mea de a ajuta oamenii este debordanta. Am contribuit atat in Canada cat si in Romania, pentru ca viata persoanelor care sufera de talasemie majora (boala genetica a sangelui, netrasmisibila in alt mod) sa fie mai buna. In acest sens am stabilit prima legatura la nivel international (cu privire la aceasta boala) intre Asociatia Persoanelor cu Talasemie Majora din Romania si Thalasseaemia International Federation din Cipru. Am avut primul website din Romania despre thalasemie (scris in limba romana) care a fost citat si in teze de doctorat. Am publicat in 2012, un articol in Journal Medicine of Life cu scopul de a evidentia importanta introducerii pe lista obligatorie de analize a “electroforezei hemoglobinei”, singurul test care poate depista thalasemia.

Aceasta dorinta de a ajuta pot spune ca s-a transformat treptat in dorinta de consiliere de marketing in special de branding dar si de cariera.

Acesta este motivul pentru care am sustinut si sustin seminarii de dezvoltare personala si profesionala fiecare dintre acestea avand un numitor comun: BRANDUL si mai precis “EFECTUL DE BRAND” asa cum se numeste seminarul meu de capatai. Am atat de multe lucruri de spus, pentru ca am acumulat multa experienta, din diverse domenii de activitate si multa si variata experienta de viata si nu vreau sa le las neimpartasite. Cred despre mine ca sunt o persoana care are un dezvoltat simt al umorului, o persoana creativa, iar experienta dobandita vine sa tina si ea isonul pentru a reusi sa impart cu voi, prin articolele mele, ceea ce sunt si ceea ce gandesc.

Va astept cu drag pe blogul meu, pentru a ne bucura impreuna de lumea in care traim si pentru a incerca prin toate metodele posibile sa o facem mai buna.

Sa fie veselie si sa auzim numai de bine!

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: