RSS

Clever Taxi …dar nu indeajuns de smart

26 Oct

Lt. Rosu de-A gata Cristi recunosc ca nu rezist sa las neraportata urmatoarea intamplare comica as spune….

Astazi am comandat un taxi pentru mama. Cum mama nu mai este tinerica, am ales sa imi iau toate masurile de securitate asa ca am facut o comanda prin aplicatia Clever Taxi  ca sa pot urmari traseul soferului. Procedez astfel,  pentru ca la comanda prin telefon, taximetristii (daca esti mai in varsta si mai usor de pacalit) te pot plimba prin Bucuresti mult si bine pentru a obtine o suma mai mare de bani pentru serviciul oferit.

Accept taxiul si comanda imi este preluata. O pun pe mama in taxi, explic soferului cum ajunge la destinatie si ii spun mamei ca o voi urmari “pas cu pas” prin aplicatie, ca sa stie soferul ca ca sunt implicit si cu ochii pe el. Minunat. Mama a pornit la drum. Deschid telefonul si observ ca mi-a intepenit Clever-ul care dadea clare semne de stupiditate. Nu mai ramasese nimic clever din aplicatie. Am iesit din aplicatie si am intrat din nou. La fel. Am resetat telefonul si in sfarsit mi-a aparut harta.  Harta Berlinului. Masina lipsea cu desavarsire.

Am sunat-o pe mama pe mobil sa o intreb cum e vremea prin Berlin. O stimata doamna robot m-a anuntat ca mama nu e in retea. Incepusem sa ma intreb daca mai e in taxi fiindca in tara aflasem din aplicatie ca nu mai este. Mintea mea a suferit o criza acuta de “scenarita”.Intrasem la ganduri. Am sunat iar si de data aceasta, telefonul mamei a inceput sa sune. Dupa 5 minute de sunat  (timp in care mama a cautat telefonul in geanta, o gentuta mica dar plina de labirinturi), mi-a raspuns dar mi-a raspuns cu o voce de ziceai ca cine stie ce a patit. Se innecase. Cu aer. Mi-a fost clar ca e tare aerul la Berlin. Si-a revenit si am aflat ca mai are putin si ajunge acasa, in sectorul 3.

Totul a fost bine exceptand faptul ca soferul nu a mers pe unde i-am spus. A luat-o prin Munchen :-)))) Data viitoare incerc Uber.

 
Leave a comment

Posted by on October 26, 2017 in Articole diverse

 

Leave a comment